Mindfulness op het werk

In het bedrijfsleven speelt mindfulness steeds vaker een rol als een methode om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en meer uit een organisatie te halen. Veel grote organisaties zoals Google, Nike, De Nederlandsche Bank, Akzo Nobel en Aventus bieden inmiddels structureel mindfulnesstrainingen aan.

Steeds meer studies tonen aan dat medewerkers die mindfulness beoefenen, beter met stress om kunnen gaan, een betere werk-prive balans ervaren, beter en prettiger communiceren en zich beter kunnen concentreren. Het helpt bij de vermindering van burn-out symptomen, het terugdringen van het ziekteverzuim en het verbetert de output.

Het Centrum voor Mindfulness en psychologie geeft mindfulnesstrainingen en workshops die aangepast zijn aan de mogelijkheden en behoeften van de organisatie. Door de achtergrond in het bedrijfsleven van trainer en oprichter van Mindfulness en psychologie Suzanne van Oosten sluiten de trainingen goed aan bij de context en behoeften van organisaties. Suzanne werkt 15 jaar als arbeid-en gezondheidspsycholoog in bedrijven en kent het krachtenveld waarbinnen gefunctioneerd moet worden wat maakt dat zij weet hoe mindfulness op de meest efficiënte manier toegepast en geïmplementeerd kan worden.

 

Coaching

Het centrum voor Mindfulness en Psychologie geeft ook 1-op-1 trainingen. Ga voor meer info naar deze link: Individuele Mindfulness sessies.

Pin It on Pinterest

Share This