8 weekse Mindfulnesstraining

Tijdens acht bijeenkomsten maak je je de meditatietechniek en beginselen van Mindfulness eigen. Theorie, meditatie- en bewegingsoefeningen wisselen elkaar af. Daarnaast wordt de tijd genomen voor feedback en het uitwisselen van ervaringen binnen de groep. De training leert je hoe je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties kunt observeren en aanvaarden als voorbijtrekkende gebeurtenissen waardoor je je niet steeds weer laat meesleuren. Het zal je bewust maken van automatische gedachte- en gedragspatronen en je leren hoe je deze los kunt laten. Samen met dagelijks oefenen zal dit je stap voor stap leren omgaan met die vele prikkels in je leven en je de keuzes leren maken die echt bij je passen.

Wanneer je je inschrijft, vindt er een telefonisch kennismakingsgesprek plaats waarin we je wensen en verwachtingen bespreken. Er wordt dan ook wat meer verteld over de inhoud van de training zodat je kan je bepalen of de training ook echt wat voor je is, en of de aanpak van trainer Suzanne van Oosten bij je past. Hier meer over de achtergrond van Suzanne van Oosten. Mocht je eerder een kennismakingsgesprek wensen, neem dan hier contact met ons op.

Deze training is heel geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of stressklachten, zoals piekeren, vermoeidheid, somberheid en angst, voor mensen die stress willen voorkomen en voor wie kennis wil maken met mindfulness.

• Meer gemak in de omgang met lastige gebeurtenissen
• Meer in het hier en nu zijn en uw aandacht beter richten/openstellen.
• Reduceren van stressklachten
• Betere balans en kwaliteit van leven

Vergoeding
Mindfulness training en individuele begeleiding wordt in een aantal gevallen vergoed uit het basis of aanvullend pakket vanuit de zorgverzekering.

Pin It on Pinterest

Share This